Qui sóc

 

Benvinguts! Em dic Gema Moraleda (@gemonthemoon a Twitter), sóc de Barcelona i el teatre és la meva passió.

A Somnis de teatre trobareu les meves opinions (també en podríem dir crítiques) sobre els espectacles que vaig a veure, principalment a Barcelona.

Aquest blog neix l’any 2012 amb la intenció de convertir-se en un diari dels espectacles que anava a veure. Des d’aleshores, m’han passat un munt de coses meravelloses. Aquestes en són algunes:

  • Al setembre de 2013, els amics de Teatre Barcelona es van posar en contacte amb mi i em van proposar col·laborar en la seva (aleshores acabada de néixer) pàgina web fent recomanacions, cosa que vaig acceptar immediatament. M’hi trobareu amb el meu nom sencer: Gema Moraleda.
  • Al juny de 2015 vaig formar part del jurat de la primera edició del Festival Píndoles de microteatre fora del teatre.
  • Els dies 16 i 17 de juliol de 2016 vaig ser la cronista de l’esdeveniment teatral Assajar és de covards, la Gala, una de les experiències més enriquidores que he viscut a Somnis de teatre. Trobareu les cròniques recopilades aquí.
  • A l’estiu de 2016 començo a col·laborar com a redactora a la revista digital de Teatre Barcelona. Trobareu les meves peces recopilades aquí.
  • A setembre de 2016 començo a participar en la postfunció sorollosa del programa Soroll de SerCat. Trobareu les meves participacions recopilades aquí.

Si voleu, també em podeu seguir a Facebook (on penjo les actualitzacions del blog i comparteixo notícies de l’actualitat teatral que em semblen interessants) i a Twitter (on no només parlo de teatre sinó també de cultura en general, temes d’actualitat i tota mena de coses que m’interessen o trobo divertides).

Benvinguts i gràcies per llegir-me!

Espero que gaudiu del blog.

P.D. Si teniu curiositat per saber com parlo i com em moc (a més de per conèixer algunes anècdotes divertides relacionades amb Somnis de teatre), us deixo aquesta entrevista que van fer-me al maig de 2016 al programa de La Xarxa 1món.cat. Espero que us agradi!

Fotografia: (c) Aitor Rodero – www.aitorrodero-fotografia.com

5 thoughts on “Qui sóc

  1. Gema, sóc l’Eva Permanyer, crec que sabràs qui sóc. M’encanta el teu projecte, és preciòs, T’envio un petò molt gran, bonica!!!

Deixa un comentari